get_header stopped working

by Karol   Last Updated June 19, 2017 20:08 PM

I have got a simple index.php template which displays the content of a post if no other (more specific) template is found:

<?php get_header(); ?>
<?php
    if(have_posts()):
        while(have_posts()):
            the_post(); ?>
            <?php the_content();
        endwhile;
    endif;
?>
<?php get_footer(); ?>

I am getting the following warning & error:

Warning: require(C:\wamp\www\blabla\bla bla\bla\bla/wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\blabla\bla bla\bla\bla\index.php on line 17

Fatal error: require(): Failed opening required 'C:\wamp\www\blabla\bla bla\bla\bla/wp-blog-header.php' (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\blabla\bla bla\bla\bla\index.php on line 17

The thing is, this piece of code was working perfectly fine until today when I tried to refresh the page after a few days. I have not updated WP in the meantime. I have also checked that the files are not missing.

Any help much appreciated! :-)



Answers 1


Can you post the contents of your header.php file?

Kyle1323
Kyle1323
June 19, 2017 20:03 PM

Related Questions


how can I remove this part on my website?

Updated December 08, 2017 09:08 AM

Is it ok if I use this <title> tag?

Updated October 03, 2017 17:08 PM

Blog page is not showing properly

Updated November 01, 2017 20:08 PM

Child Header.php Not Showing On Other Pages

Updated February 25, 2016 01:03 AM

This theme doesn't support video headers on this page

Updated November 15, 2017 15:08 PM